Skapa din egen framtid

0

Hur många gånger har du sänt ut en önskning till universum om en bättre framtid? Eller att attrahera något positivt in i ditt liv? Känner du igen dig? Hur många gånger har du blivit frustrerad över att det du just har önskat inte har kommit till dig?

För att skapa det du vill ha i framtiden, så måste du själv göra lite mer än att bara att sända ut en önskning till universum. Och sedan förvänta dig att universum skall göra hela arbetet åt dig. Det är inte riktigt så det fungerar, speciellt om man försöker arbeta med Attraktionslagen. Universum reagerar dels på dina önskningar, men också på din vibrationsnivå. Om du endast skickar ut en önskan utan att agera så skickar du ut minimaliskt med vibrations vågor. Vilket resulterar i att du själv får tillbaka en låg vibrations våg från universum.

 Du måste också agera i den riktning som du vill att din framtid ska vara. Du måste också göra din del för att skapa din unika framtid. När du själv börjar agera så sänder du själv ut en större våg av vibration ut i universum, vilket innebär att du får tillbaka en större våg av vibration ifrån universum. Ju mer tid och energi du lägger på en önskning, desto högre och starkare vibrationsvågor kommer du att skapa. Och du kommer att uppleva att dina önskningar kommer att komma till dig på ett mycket enklare sätt. Nästan som om önskningarna faktiskt trillar på dig.

Alla levande varelse befinner sig på en vibrationsnivå, och man befinner sig på olika vibrationsnivåer. Samtidigt som man befinner sig på en vibrationsnivå så sänder man ut på en frekvens, ungefär som en radio. Det gäller att man har koll på vilken frekvens och vibrationsnivå man befinner sig på. För om du t ex önskar dig mer pengar, men samtidigt känner oro över hur du skall klara dig ekonomiskt, så sänder du dels att du vill ha pengar samtidigt som du sänder ut att du absolut inte vill ha några pengar. I det här läget så tar den negativa känslan över den positiva känslan, ungefär som i matte där man adderar ett plus tal med ett minus tal. Resultatet av den matematiska uträkningen kommer att bli minus, och samma princip blir det när man blandar positiva och negativa vibrationer med varandra, det negativa kommer att ta överhand. För att minska på t ex oro för pengar så är det viktigt att hitta olika strategier för att minska på oron. En strategi är att meditera. Med meditation så minskar det stressnivån och därmed även oron. Man får lättare att ta kontroll över sina känslor och man får en lugnare takt i livet. Genom meditation så ökar du också välmående i livet och du kommer höja din energinivå.

Vissa kristaller har en lugnad effekt vid t ex stress, som Ametist, Lepidolit eller Blå Kalcit. En rekommendation är att ha kristaller med lugnade effekt i en tygpåse liggande i t ex handväskan eller i ficka.

Så en bra början till att skapa din framtid är att, skicka ut din önskan till universum, agera i riktning mot din önskan, ställ in dig på rätt frekvens så du hör universum på bästa sätt. Och tillslut var öppen för hur önskning kan komma till dig. Önskningen kommer inte alla gånger på det sätt vi vill att den skall komma, utan komma på ett högst oväntat sätt.

Namaste

Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke