Att få hjälp av andevärlden

1

Inledning

Andevärlden är med oss och hjälper oss framåt och guidar oss till att bli en bättre version av oss själva. Det är säkert många som kanske upplever att de inte alls får några tecken från Andevärlden om hur man skall agera i vissa situationer. Och kanske hävdar att jag som INTE är medial kan ändå inte få kontakt med Andevärlden. Alla människor kan inte bli medium som t ex Terry Evens, men alla människor har en kontakt med Andevärlden i någon form. Sen finns det personer som faktisk väljer att stänga av denna kontakt av någon anledning. 

Andevärlden

Andevärlden kan vara svår att förklara och det är inge som går att förklara på ett vetenskapligt eller rationellt sätt.  

Andevärlden är en ljus plats där goda avsikter råder. Guider och personer som har gått över till andra sidan befinner sig i Andevärlden. Och oftast så har dessa personer en hög energiform som möjliggör att de befinner sig i en högre dimension. Kontakten med Andevärlden blir därmed annorlunda mot vad vi är vana vid. Och det kan vara svårt att ibland tolka den information som kommer till en. 

Hur kommunicerar Andevärlden

Ja, kommunikationen kan vara väldigt varierande och ibland kan man faktiskt missa information som kommer till en. Kommunikationen kan bland annat ske genom bilder, i drömmar, dofter och olika typer av ljud.

Jag brukar oftast få upp bilder för mitt inre, eller som små filmsekvenser i min kommunikation med Andevärlden. På senare tid så har en del av min kommunikation med Andevärlden även skett via drömmar, och ju mer observant jag är på de drömmar jag drömmer, desto tydligare blir kommunikationen. En av de tydligaste budskapen jag har fått ifrån Andevärlden var för några år sedan, när jag var arbetslös. Jag hade bett om guidning i mitt arbetssökande. Under ett flertal meditationer så fick jag upp en tydlig bild av att jag stod på en väldigt specifikt plats i Göteborg och tittade rakt mot en gata. Bilden var väldigt tydlig och specifikt. Vid ett tillfälle så fick jag möjlighet att komma på intervju hos ett företag som faktisk hade sitt kontor på just den gata som jag hade sett mig själv stå och titta på. Och detta var flera månader efter att jag faktiskt sett bilden första gången. Och vid ett tillfälle innan intervjun så fick jag även upp en filmsekvens, där jag satt och pratade med rekryteraren på företaget. Bilden av rekryteraren stämde faktisk väldigt bra in, det enda jag inte såg i filmsekvensen var rekryterarens ansikte, det hade Andevärlden gjort suddigt. 

Detta är endast ett exempel på tydlig kommunikation som jag har upplevt från Andevärlden. Ju mer jag litar på mig själv och har tillit till den information som jag får, desto enklare har jag att agera och reagera mot min omgivning. Sedan har jag lärt mig att låta tiden ha sin gång, att Andevärldens syn på tid inte stämmer överens med den tidsuppfattning som finns här på jorden. 

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. sandra den

    Hej vad bra att du skriver om detta. Jag har själv tvivlat på ande kontakten tills jag har fått så övertydliga tecken att det inte går att missa och det känns otroligt bra att veta att dom finns omkring oss. jag känner mig inte ensam, jag kan alltid fråga och be om vägledning. Ha en fin dag.

Lämna en tanke