The Law of Vibration

0

Det finns en rad olika universella lagar, däribland Attraktionslagen som är mest känd. Hur många universella lagar det finns verkar variera i antal. En anna universell lag som kanske inte är lika känd är The Law Of Vibration. Dock så fungerar Lagen om Vibrationer som en grund för Attraktionslagen. För att kunna förstå Attraktionslagen till fullo, så behövs det att man studerar de övriga universella lagarna. 

Det är viktigt att förstå att allt är energi, träden, vi människor och byggnader. Genom Kvantfysiken visar vetenskapen att allt i universum är energi.

Enligt Lagen om Vibrationer, så rörs sig allt i universum på en eller annan hastighet, beroende på vad det är för något. Med andra ord allt du ser runt omkring dig vibrerar på en eller annan frekvens. Din frekvens skiljer sig från andra saker som t ex möbler. Och det kan vara därför som man upplever att man är åtskild från det man ser i sin omgivning, som t ex djur växer , träd och så vidare. I själva verket så är man inte separerad från sin omgivning,utan man är en del av en större “nätverk” av energi. Och är anslutna till varandra på en en lägre frekvens som vi inte alla gånger kan uppfatta. 

Det är inte bara våra fysiska kroppar som vibrerar utan även våra tankar har en viss vibrationsfrekvens. Och på så sätt blir även våra tankar en del av det vibrerande universum. Och det här som Attraktionslagen kommer in. Attraktionslagen säger ju att det vi tänker får vi tillbaka. Positiva tankar ger positiv energi tillbaka. Och negativa tankar lockar negativa energier. Våra tankar är energivågor som har förmåga att tränga igenom tid och rum. Vilket gör att Tanken är den  mest kraftfulla vibrationer som finns. Och därmed så betyder det vi attraherar det vi tänker. Om man lär förstå tankens kraft och hur tanken vibrera ut i universum så kan man öka sin chanser till att attrahera det man vill in i sitt liv. 

Jag tycker att det är viktigt att man tar med sig en förståelse för att de andra universella lagarna kompletterar varandra, och att det kanske inte går alla gånger att plocka ut dem ur dess större sammanhang. Att ha förståelse och söka efter mer kunskap och utvecklas för att just kunna attrahera till sig mer positiva upplevelser i sitt liv. 

Jag har haft svårt med Attraktionslagen, jag upplevde det som om att jag slog knut på mig själv. Och det blev inte bättre av att gå in i olika grupper på Facebook där alla god råd svämmade över. Jag valde faktiskt att ta ett steg tillbaka från Attraktionslagen och när jag väl upptäckte de andra universella lagarna så klickade till lite bättre. 

Än så länge har jag inte hunnit och studera de olika lagarna så mycket som jag hade önskat att jag hade gjort. Men jag låter saker och ting ta sin tid utan att stressa igenom något. Det blir inte bra om man lägger till stress i ekvationen.

Dela gärna med er om era tankar kring Attraktionslagen och de andra universella lagarna.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke