Synkronisering

3

Inledning 

Jag har känt ett stort behov av att skriva om synkronisering och möten mellan människor. Synkroniserad möten kan tyckas uppstå slumpmässigt, och förenklat innebära att två personer slumpmässigt möts i en given situation. Där båda parter har någon form av meddelande till varandra. 

Att våga prata med andra

Redan när vi är små så får vi höra att att vi inte skall prata med främlingar. Rådet är väldigt bra och i dagens samhälle så kan det vara bra att lära sina barn att inte prata med främlingar. Man vet ju aldrig vad som kan tänkas hända. 

Men i vuxen ålder och om vi vill leva och tro på synkronisering. Och tillåta oss att viktiga meddelande komma till oss, så är det viktigt att vi lär oss att prata med främlingar utan för den delen försätta oss i någon form av fara. Och när vi väl börjar kännas oss bekväma med andra personer så är det lättare att blicka ut bland de personer vi är med. Och ibland så händer det att vi kanske får ögonkontakt med någon anna, och ibland kan det faktiskt hända att man upplever att en total främling är väl bekant. Det kan helt enkel t betyda denna person har ett viktigt meddelande till dig. 

Och ibland så händer det att vi faktiskt ser en och samma person flera gånger under en och samma vecka. Det är en  möjlig synkronisering och våra vägar korsades av en anledning. När vi väl på tror på synkronisering och känner att synkronisering är  en del våra liv, bör vi ta dessa händelser på allvar. Och säkerställa att vi inte missar viktig information som kan förändra vår liv på något sätt. 

Hur gör vi då för att göra övergången från ögonkontakt till samtal sker på ett smidigt sätt. Att vara modig är en viktig del för att nå framgång, någon form av oro eller ängslan är negativa känslor som kan stjälpa dig på vägen. Det är viktigt att vi till och börja med läser av personen kroppsspråk och vad personen har för sig (det är ju inte så trevligt att avbryta någon som är på en dejt). 

En konversation som har sin ursprung från en  medveten synkronisering bör flyta på enkelt och borde bör inte börja på ett sådant sätt som kan uppfattas som ett negativ avbrott, för motparten. Att gå fram till någon person som befinner sig  på en dejt och inled med att att du har sett personen ifråga ett visst antal gånger samma dag. Och du tänkte att ni kanske hade meddelande till varandra. Din ankomst i det läget, är uppenbarligen av störande moment, och du har ingen aning om djupet av det samtal som personer i fråga har eller hur mycket dessa personer behövde ha just det samtal du precis avbröt. 

Försök istället att se om det finns ett tillfälle där ditt avbrott inte skulle ha en negativ inverkan på motparten. Se t ex till att du råkar hamna bredvid personen om i baren när ni skall hämta era drinkare. Eller om det är möjligt lämna restaurangen på samma gång. 

När väl rätt ögonblick har uppstått, och vad gör man nu då tänker du kanske. Som sagt ett hej kan vara bra, eller en kommentar om vädret (vi svenska tycker ju om att prata om vädret), eller om ni har varit på samma resturang så kan en kommentar om maten vara bra. Då personen ifråga kan tänkas vara på väg någonstans, så är det av vikt att föra in samtalet på något djupare ämne. Ett bra exempel på detta kan vara om du har haft problem på jobbet så kan du alltid säga “Det är så trevligt att få vara ute i kväll då jag har haft en jobbig dag på jobbet”. Två saker kan hända utifrån detta, antigen ursäktar sig personen ifråga och går sin väg, eller så stannar personen ifråga kvar och fortsätter att ge dig uppmärksamhet. 

Om personen väljer att gå, så har du inte gjort något fel och du kan fortsätta din dag/kväll utan några negativa känslor. 

Om alternativ är att personen stannar kvar, är det viktigt att du frågar eller ger personen ifråga den information som du tror att han/hon behöver för att avsikten med synkroniseringen skall bli uppenbar. Och det är inte alltid du som skall få ett meddelande utan du kanske är den som skall ge ett meddelande till personen som du precis har träffat. Och det kommer att ge sig under samtalets gång. 

Var noga med att inte pressa personen på personliga detaljer det kommer bara innebära att personen drar sig undan, och kanske börjar oroa sig över varför du vill ha sådan personlig information. 

Synkronisering en del av livet

Ju mer vi vågar oss på att ta kontakt med andra personer, och vi är mer observanta på de magiska meddelande som vi får eller ger. Desto mer kommer vi själva att växa och expandera vårt medvetenhet. Att vara ta tillvara på dessa tillfällen kommer att ge oss en större medvetenhet om vilken väg vi skall ta i livet. Lita på dina instinkter och våga möta världen. 

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. sandra den

  Intressant har aldrig tänkt på det ur denna synvinkel, brukar träffa på samma person ofta men det är en person jag känner och har valt att ta avstånd ifrån. Menar du att vi kanske skulle behöva prata, säga något ?

  • spiritualawakening den

   Hej Sandra.

   Kan det vara så att du har något ouppklarat med den person som du har valt att tagit avstånd ifrån? Eller kan det vara så att du helt enkelt faktiskt medvetet eller omedvetet faktisk tänker på hen och du på så sätt faktiskt gör du på sätt “drar” dig till personen (fastän du inte vill).

   Om det känns fel att gå fram till en person eller som du har gjort tagit avstånd, så skulle jag rent spontant säga nej till att gå fram och prata med personen ifråga. För alla synkroniseringar leder inte direkt fram till samtal. Men att man ändå har något att lära sig ifrån mötet. Och att mötet sker av en anledning. Det är viktigt att man sätter sig ned och tänker efter vad man kan lära sig av mötet och om det finns något oavslutat. Och då kan det tänkas även att dessa synkroniseringar upphör.

 2. Sandra den

  Tack för svar det stämmer att jag valt att dra mig undan men dras till personen. Ha en fin dag.

Lämna en tanke