Andliga beteendemönster

0

Det finns rad olika förklaringar till de olika andliga beteendemönster som finns runt omkring oss. Olikheterna ligger i vilken andlig åskådning vi har valt. Jag har valt en andlig grundsyn som grundar sig mycket i James Redfields böcker om Insikterna, men också den healing metod som kommer från Hawaii, Hooponopono.

Genom ett Stackar mig beteende, så får personen till sig energi genom att få sin omgivning att känna igen skyldiga, till personens egna handlingar. Att vända allt som går emot personen, till att det är alla andra människor fel, utan att själv vilja se sina egna bidragande orsaker till den aktuella situationen. Hur många gånger har du inte försökt att hjälpa (i all välmening) en person som väljer ett Stackars mig beteende? Och hur ofta har du inte gått därifrån och känt dig helt slut och jättetrött, som om att någon sugit ut all din energi. Det är så dessa personer får till sig energi, genom att välja ett beteendemönster, och dränera sin omgivning på energi.

Jag har också märkt att varje människa befinner sig olika andliga nivåer, beroende på hur mycket vi har utvecklats. Som oftast så befinner sig personer med Stackars mig beteende på en ganska så låg frekvens och därmed även på en lägre andlig nivå. Ju sämre en person mår, desto lägre frekvens befinner sig personen på. Energifältet runt personen kan upplevas som kompakt, och oftast så märker man att ens egen energinivå sjunker. Det finns fall, där personer med väldig låg frekvens kan orsaka fysiska symptom, som t ex huvudvärk.

Om man har utvecklat en god förmåga att känna in sin omgivnings frekvensnivå. Så har man lättare att backa undan när man kommer i kontakt med en annan person som befinner sig på en lägre frekvensnivå.

Jag har personligen varit med om i vissa enstaka fall (tack och lov), där jag har upplevt att personen hade en väldig låg frekvensnivå. Och jag uppfattade på ett högre plan, att det var som en tjock svart väg som omgav personen. Ju närmare jag försökte närmare personen på ett högre plan, desto svårare fick jag att andas. Att i ett sådant läge försöka hjälpa en person är ganska meningslöst, och jag var tvungen att backa undan för mitt eget välbefinnande.

Namaste

Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke