Att kommunicera med Andevärlden

0

Att kunna kommunicera med Andevärlden är något som jag tror alla kan, om man är villig till att öppna upp sig och ta till sig den information som kommer till en. Jag personligen har alltid varit VÄLDIGT öppen mot Andevärlden och olika typer av andar har dragits till mig. Vilket inte har varit till min fördel alla gånger, då jag kanske inte alltid har mått så bra, och då har jag dragit till mig mindre positiva andar. Jag har inte heller alla gånger lyckats sålla ut vad informationen har betytt och har haft svårt att ”stänga av”. Jag valde för några år sedan att gå en minikurs inom andevärlden, just för att lära mig att stänga av och på. Och själv välja när jag ville få information från Andevärlden. Sedan har jag gått en kurs inom Tarotkort. Jag valde efter dessa kurser att pröva mina vingar och gav privata sittningar, framför allt via nätet till personer. Något som jag observerade var att många som vändes sig till mig, var dels illa förbereda på själva sessionen. Att de kanske inte alla gånger hade en klar bild av vad de själva ville få ut av sessionen. Sedan så var det som om många tänkte att gratis är bäst nog, och då kan man även ställa frågor efter sessionens slut. Det inte alla gånger fanns en respekt för att man inte hade tid till att svara på alla frågor som kunde tänkas dyka upp. Och jag anser att man inte skall gå för ofta till ett eller flera medium, för att få guidning utan man skall låta tiden ha sin gång.

Men det finns olika sätt att faktiskt att kommunicera med Andevärlden på. Jag tror att många kan känna igen sig. I beskrivningarna. De fyra olika kommunikationsvägarna är Clairvoyance, Clairsentience  och Clairaudience och Clairalience.

Clairalience; Med clairalience så innebär det att man kan förnimma andevärlden genom dofter och lukter. Och när ens egna anhöriga kommer igenom från Andevärlden så kan de med hjälp av doft ge sig till känna. Och som regel så brukar det vara dofter som är kopplade till personen ifråga. Som till exempel cigarettrök, en parfym eller personens favorit blomma. Och den person som man först kommer att tänka på, brukar vara den person som kommer fram från Andevärlden. Men som oftast så brukar vi människor börja med att tänka för mycket, och använda vårt logiska tänk, vilket innebär att vi faktiskt tvivlar på det vi upplever. Jag upplever oftast med dofter när det kommer till mina anhöriga när de kommer och hälsar på från Andrasidan. Oftast så vet jag ganska så omgående vem personen är beroende på vilken doft som jag upplever. Ibland så kan det ta tid att komma på vem personen är. För några år sedan så hade jag en doft i min dåvarande lägenhet som jag absolut inte kunde placera, det luktade som gamla möbler och ganska instängd doft. Jag har inga möbler som kunde ge sig ifrån den doften. Det var inte förrän flera veckor senare när min mamma kom på besök, och kände doften, och hon kunde härleda den till sin farfar. Han kom tydligen på besök för att hjälpa mig och få rätt sida på saker och ting i mitt liv.

Clairsentience; Här är kommunikationen mer att man upplever och känner in känslor som Andevärlden förmedlar. Oftast så kan det vara ett sätt för Andevärlden att visa personen hur de har haft det när de levde. Och vissa känslor kan vara väldigt jobbiga att hantera, oavsett om man arbetar som medium eller ändå bara känner in Andevärlden. Jag brukar oftast inte känna in känslor från Andevärlden. De gånger jag faktiskt har gjort det, så har jag förmedlat budskap till andra människor.

Clairaudience; Det kan hända att man faktiskt kan höra röster eller ljud som Andevärlden är upphov till. Oftast så kan jag höra att någon öppna och stänger dörrar. Under en kortare period så bodde jag hemma hos min mamma. Det hände väldigt konstiga saker som varken jag eller min mamma kunde förklara. Dels så hände det flera gånger att ett värmeljus ute i hallen var tänt när min mamma gick upp natten. Fastän vi båda två visste om med säkerhet att vi hade släkt värmeljuset. Och var varannan dag så såg det ut som om någon hade hoppat i sängarna, fastän jag visste om att jag hade slätat till sängöverkastet. Och varje morgon när min mamma gick upp för att gå till jobbet, så var det någon som väckte mig (inte min mamma), genom att dra i täcket. Efter att vi hade varit hos ett medium så kom det fram att det var en liten pojke som var hos oss, och att han inte visste om att han var avliden. Jag och min mamma kunde sedan förra över pojken till andra sidan, vilket kändes väldigt bra. Clariuadience är ingen förmåga som jag direkt har tränat mig till eller aktivt utvecklat. De gånger jag har upplevt något fysiskt så har Andevärlden varit starka i sig själva.

Clairvoyance; med Klärovjans så innebär det att man både ser andar och föremål från andevärlden. Det finns de personer som kan förnimma borttappade saker och föremål men också få inblick i framtiden. Clairvoyance är för mig det enklaste sättet att arbeta med Andevärlden.

Jag har märkt att jag främst använder mig av clairvoyance när jag arbetar med Andevärlden. Att jag arbetar mycket med bilder och föremål. Men samtidigt så har jag inslag av Clairaudience, att jag kan ”höra” röster och uppleva känslor. Som regel får jag bara fram information om mig själv och ingen annan människa. Jag brukar likna det vid att man annars sitter och tjuvlyssnar på vad andra människor pratar om, vilket inte är så trevligt. Jag har genom meditation fått fram en väldigt tydlig bild på en kvinnlig rekryterare, till och med kläderna stämde väldigt bra in med vad jag hade fått fram genom min meditation, det enda jag inte såg var hennes ansikte, där var det en stor ljus klot framför. Jag tror att Andevärlden gör så avsiktligt att man inte får fram all information. Liknade situation har jag varit med om när det gäller en av mina nuvarande kollegor, att jag fick fram information om personen, och i det här fallet så var det personens dialekt som var specifik. Inte heller här så fick jag se personens ansikte, men allt annat har varit ganska så precist.

Att kommunicera med djur och framför allt med hästar är något som jag har upptäckt att jag har lätt för. Jag har bara provat att läsa av vissa hästar genom att titta på en bild, och har kunnat pricka in ganska så bra, hur hästen har för personlighet. Det är inget som jag har utvecklat men skulle gärna vilja göra det.

Ha det bra.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke