Elfte insikten

0

Jag har under lång tid haft svårt att få till Attraktionslagen, har upplevt det hela väldigt kontrollerande. Jag har inte riktigt kunna sätta ord och uttrycka mig om vad som har varit specifikt fel. Jag har också upplevt att jag har haft det enklare att låta önskningar (som jag har haft) inte alla gånger vara så detaljerade. Problem har jag inte heller försökt att tvinga fram någon lösning på, utan låter tid och agerande lösa problemen på de mest naturliga sätt.

För en tid sedan så hamnade jag i en negativ situation inom mitt yrkesliv, som resulterade i att jag fick lämna mitt dåvarande arbete. Hela situationen har varit otroligt jobbig och stressande. Men samtidigt så har det varit väldigt befriande, jag trivdes inte helt på jobbet och när det väl kom till kritan så kändes det bästa att lämna. Att stanna kvar i en situation och sammanhang där det det inte helt känns rätt, var för mig inte helt optimalt. Under nästan hela processen så har jag känt ilska och frustration gentemot mina förre detta kollegor och arbetsgivare. Frustration och ilska är två känslotillstånd som har låg frekvens, och innebär att man vibrerar på låg nivå. Och på låg vibrationsnivå, så söker man sig till andra saker som har samma frekvens. Det är svårt att skapa en förändring på detta stadium, fastän man har för avsikt att gå vidare till något positivt.

I början av denna process fick jag till mig flera gånger att jag borde läsa James Redfields bok “Shambhalas hemlighet, På jakt efter den Elfte Insikten“. Att det skulle finnas information i boken som skulle kunna hjälpa mig att vända en jobbig situation till något bättre. Att lyssna på och agera utifrån det signaler som man får till sig från universum, är avgörande för vår utveckling, men också för att vi behöver träffa på människor som har viktiga budskap till oss. Nu har jag börjat att läsa boken och har kommit en bra bit på väg. Jag har läst de andra böckerna av James Redfield, och borde bli bättre på att studera insikterna bättre än vad jag är idag.

En del av boken handlar om hur vi vaknar på morgonen. Ja, jag kan erkänna jag har inte alla gånger haft ett bra uppstigande. Har rullat ur sängen som en zombie och dagen har fortsatt på samma sätt, på en väldig låg energinivå och genom ett töcken. Känner du igen dig? Både bra och dåligt skulle jag nog säga. Hela tiden pratas det om att vi ska höja våran frekvens och “sända” på en högre energinivå. I boken om Shambhala så får huvudrolls karaktären lära sig att göra thai chi rörelser direkt när han stiger upp. Detta för att väcka kroppen på ett bättre sätt, men också börja med en högre energinivå (än zombie nivån). Så sagt och gjort jag har också börjat med thai chi rörelser direkt på morgonen. Jag mår psykiskt och fysiskt mycket bättre. Och är bättre rustad för att möta vardagen. Rent konkret så ger det ju inga nya jobberbjudanden eller att pengar mystiskt ramlar in på bankkontot. Det viktigaste i det här läget är att må bättre och ha en hög energinivå från början. Under dagen så försöker jag ta små stunder där jag försöker höja min energinivå, och speciellt i de lägen när jag upplever att energinivån är på väg ned, och jag känner mig ledsen, arg eller frustrerad.

I en annan del av boken så behandlas det just att visualisera det man vill. Och där är ju det LOA pratar om, att visualisera och önska det man vill. Att visualisera till exempel att någon person skall stanna så att man kan prata med personen ifråga, har motsatt effekt. Personen kan på ett undermedvetet plan känna sig kontrollerad, och det är ju det sista man vill att personen skall göra. När jag har sökt nya jobb så har jag försökt att visualisera att jag får jobbet. Med andra ord, jag har försökt att kontrollera situationen, vilket har haft en motsatt effekt. Och oftast så har jag sökt jobb när min energinivå har varit låg, det vill säga min energinivå matchar inte alla gånger ett nytt jobb. Utan snarare att jag skall fortsätta att vara arbetslös. Jag har varit kontraproduktiv i mitt tankemönster.

Nu försöker jag höja min energinivå innan jag söker jobb, och under tiden jag skriver ihop ansökningarna så försöker jag endast skicka positiv energi till själva jobbet. Jag försöker inte kontrollera eller lägga någon värdering i hur jag får ett nytt jobb. Eller vad det är för jobb jag hamnar i. Det bör tilläggas att jag endast söker jobb som jag själv tycker är roliga. Att ha roligt är en av det viktigaste grundstenar för att må bra och trivas i sin yrkesroll. Genom att fortsätta och tvinga sig att fortsätta i något man inte trivs med gynnar inte dig själv.

Önskar er alla en riktigt bra dag.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Andlig coach som gillar att inspirera andra personer till att utvecklas andligt. Inspiration från James Redfield och serien om De nio insikterna, och den healingmetoden från Hawaii Hooponopono. Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke