Varför tar medium betalt?

0

När jag påbörjade min andliga resa på allvar för några år sedan. Så provade jag på att ge sittningar och förmedla budskap till personer. Ibland skede detta gratis och ibland så tog jag betalt. Och det hände ibland att personen ifråga inte betalade. Och jag fick väldigt många förfrågningar från personer då jag aktivt sa att jag gav GRATIS sittningar. Men inte lika många personer som sökte upp mig då jag aktivt sa att jag tog betalt. Hur många gånger har jag inte sett på Facebook att vissa personer tycker att medium (och andra personer som kommer i kontakt med andevärlden) INTE ska ta betalt. För dessa ljusbärare förmedlar något gott och borde därmed inte ta pengar i utbyte. Hela detta fenomen har fått mig att tänka till och reflektera över ämnet.

Medium

En person som arbetar som medium är faktiskt en fysisk varelse som har en förmåga att komma i kontakt med Andevärlden. Denna kontakt med Andevärlden tar inte på något sätt mediets behov av föda det vill säga personen i fråga måste gå till affären och handla mat (det kostar ju pengar eller hur). Mediet behöver också någonstans att bo och boendet är också i behov av finansieras. I dagens samhälle så är pengar en viktig del för att kunna överleva. Och många av de som arbetar som medium arbetar med detta på heltid. Vilket innebär att mediet är i behov att få in pengar på något sätt. Jag upplever det som om att det finns de personer som faktiskt glömmer bort att mediet är en fysisk varelse med samma behov som alla andra människor.

Varför skall man betala?

Precis som när man går till doktorn eller tandläkaren så behöver du betala för utförd tjänst. Samma sak gäller när du går till ett medium för en sittning för att få svar på dina frågor. Mediet förmedlar helt enkelt en tjänst som du får nytta av. Sedan handlar det också om att skapa balans på en högre nivå. Vi människor är på ett högre plan ihopkopplade med varandra, när man uppsöker ett medium för en sittning blir denna koppling betydligt starkare. Under själva sittningen så får du som kund energi och information vilket innebär att du får energi ifrån mediet. Betraktar man hela situationen ur ett högre perspektiv så förlorar mediet energi. För att på ett påtagligt sätt skapa balans så behöver du som kund betala för utförd tjänst. Det kan tyckas ologiskt att blanda in pengar i den andliga världen istället för att ge till exempel healing som betalning. Då våran värld är uppbyggd som den är idag, så är det faktiskt svårt att frångå betalning med pengar helt och hållet.

Kom gärna med egna tankar och infallsvinklar i ämnet. Ha en riktigt bra sommardag.

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke