Attrahera ditt drömliv

1

Har du känt att Attraktionslagen inte alltid fungerar, att du försöker att tänka positiva tankar. Och att du försöker affirmera till dig saker som du vill ha, men istället så kommer negativa händelser in i ditt liv. Trots alla ansträngningar för att skapa ett positivt inflöde till sitt liv, så kommer det negativa saker i stället, och man undrar varför universum ger en citroner när man ber om champagne. Det är väldigt lätt att känna sig frustrerad och skapa ännu mer misstro runt omkring sig. 

Genom en rad händelser (inte direkt positiva) gjorde att jag hamnade in på en Podcast från Lili Öst, ni vi vet hon som driver Podcasten Attraktionslagen 2.0. Jag lyssnade på ett avsnitt från december 2019 och det handlade om att bryta mönster för att få det man vill ha. Jag har varit medveten om att jag har behövt att ändra mitt beteende kring bland annat pengar, men trott att jag har tagit tag i dessa problem (vilket jag upptäckte att jag inte hade gjort). 

Jag har en andlig anteckningsbok som jag skriver ned tankar om andevärlden och andlig utveckling. Jag bestämde mig för att skriva ned mina tankar kring min dåliga ekonomi. Trots en bra inkomst så får jag nästan aldrig pengarna att räcka till, hur mycket jag än har försökt att skapa budgetar och föra kassabok. Nog har det alltid dykt upp oväntade utgifter som saboterar mina goda försök. 

Under nästa (hela) mitt vuxna liv har jag “lidit” brist på pengar och varit beroende av bidrag från t ex A-kassan. Jag har alltid tänkt att när jag väl får ett jobb med en stabil inkomst så kommer allt att ordna sig. Men när jag väl har fått jobb och en stabil inkomst, så har oväntade utgifter uppstått som tandläkarbesök. Vilket har orsakat större utgifter än vad jag hade räknat med, och ångesten kring pengar kommer tillbaka och att det inte kommer att räcka till. Det är som om att jag får fortsätta att kämpa för att komma ur min dåliga ekonomiska situation (fastän jag anser att jag har kämpat tillräcklig). 

Jag har kommit fram till att jag inte alla gånger har vågat att lyssnat till vad jag själv känner är rätt för mig när det gäller ekonomiska beslut, och jag gärna intar ett slösaktigt beteende (för att jag på något sätt vill kompensera tidigare erfarenheter). Jag har också haft den inställningen att innan jag kan söka mig till mitt drömjobb, så måste jag ha en stabil ekonomi (en dålig ursäkt till att inte uppnå sina drömmar). 

När jag kollade över min ekonomi så insåg jag att jag har råd med en massa saker, som sparande till en bil, kan ut och resa med god planering. Med planering och sparande så kan jag i maj nästa år köpa mig ett par snygga solglasögon. Jag har råd till en buffert (vilket känns otroligt skönt). Jag har råd till en massa saker och lider därför inte brist på pengar. Men jag tror att jag har varit så inprogrammerad på att alltid lida brist på pengar så jag har valt att titta på det jag INTE har, istället för det jag faktiskt har. 

Att komma åt roten till problemet hjälper till att komma vidare, sedan måste man ju öva upp ett nytt beteende. Ett nytt tankemönster och beteende kan vara jobbigt och oftast när man reagerar när fort utan förankring. Ett konstruktivt sätt som jag kan tipsa om för att komma vidare, skriv en andlig dagbok. Ibland kan det vara svårt att se en situation på ett klart sätt. Genom att skriva ned sina tankar, känslor, och funderingar så har man lättare att ta till sig information. Och genom att skapa ett nytt energiflöde så är det betydlig större chans att du faktiskt lyckas att attrahera till dig ditt drömliv. 

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thomas den

    bob proctor är mentorn själv han som sig förstår det här med just det du skriver

Lämna en tanke