Woohoo

0

Har ni tänkt på att många idrottsutövare har någon form av segergest när de har gjort något bra? Har du någon segergest när du har gjort något bra? Hur låter det? Varför ska vi ha en segergest när vi har gjort något bra? Det kan ju vara onödigt, eller?

Oftast så är vi väldigt fokuserad på allt som är negativ och vi ger det negativa som sker i våra liv ibland alldeles för stort utrymme. Och vi har en tendens att glömma bort att det faktiskt händer även positiva saker i våra liv. Både negativa och positiva händelser kommer att komma in i våra liv oavsett om vi vill det eller inte. Väldigt mycket i livet handlar om hur vi väljer att bemöta de händelser som kommer in i våra liv, och vilka verktyg som vi använder oss av för att hantera vardagen.

Jag har i perioder använt mig av en segergest, jag gör det helt enkelt för att uppmärksamma för mig själv att jag har gjort något bra. Och som regel så gör jag det endast för mitt inre (folk kan ju få en konstig uppfattning om en). Hemma när ingen ser mig så kan jag däremot gå all in. Jag märker att den positiva energin omkring mig expanderar runt omkring mig, och att jag faktiskt mår bättre rent psykiskt. Den segergest som jag använder mig av, har jag kanske hämtat från ett oväntat stället. Nämligen från realityserien, The real hosuewifes of Orange County, och hemmafrun Vicki Gunvalson. Ni vet, hon som är lite äldre och säger Woohoo.

Jag vet inte varför just den gesten och uttrycket har fastnat men det är något som kommer helt naturligt och känns helt rätt.

Fast det är viktigt att man väljer en segergest som känns naturlig, och inte påtvingad. Om det känns konstlad att göra en segergest då får den endast en negativ effekt. Så prova er fram och se vad som kan tänkas hända. Det bästa som kan hända under tiden är att ni faktiskt mår bra. 

Ha en bra kväll.

Namaste 

Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke