Bokcirkel

0

Jag har inte varit så aktiv här på ett tag. Mycket som händer och många tankar kring det som händer i världen. Men nu känns det för en förändring.

Jag har periodvis varit inne på att starta en bokcirkel med andlig tema, där det ges en möjlighet att diskutera olika böcker med andra personer som också har läst samma bok. Ibland har jag märkt att jag själv vill kunna diskutera det jag har läst med någon mer och få nya idéer och infallsvinklar på det man har läst. Vet inte om det kan tänkas finnas ett intresse för en andlig bokcirkel, lämna gärna era synpunkter i kommentarsfältet.

Som sagt den andliga bokcirkeln är än så länge i sin linda och jag ska absolut försöka klura ut hur en ut hur utformningen skall ske.

Något som jag är sugen på att testa på och utveckla är djurkommunikation, speciellt att kunna kommunicera med hästar. Anledningen till att jag dras till hästar just är för att själv har hållit på med ridning när jag var yngre. Har provat på några gånger och kommunicerat med just hästar, och då med bra resultat (om man tror ägarna).

Hoppas att ni får en jättetrevlig eftermiddag och kväll.

Namaste Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke