I väntan på något nytt

0

Jag brukar vara ganska så bra på att känna av vad jag vill göra och inte vill göra. Men ibland så händer det att jag inte känner något, mer än att jag vill göra en förändring. Att hitta nya vägar fram till en ny start kan vara tungt i sådana lägen. Ungefär som att gå i kvicksand, man kommer ingenstans, och man får inga nya idéer till att gå vidare.

Jag är inne i en sådan period just nu, jag känner ett behov av en förändring speciellt när det kommer till min karriär, men jag har absolut ingen aning hur jag vill gå vidare, eller hur förändringen ska te sig. Det känns ganska så frustrerande ibland att inte kunna sätta igång och ta de rätta stegen för att genomföra en önskad förändring, jag är ibland en ganska så otålig person som har svårt att vänta på att något skall ske. Utan jag vill att saker ska hända nu på en gång. Så på ett sätt är det en bra träning att kunna ta det lugnt och låta tiden gå, så brukar det lösa sig på bästa sätt. Jag har märkt att när jag har försökt att forcera fram en lösning på ett problem så går det inte alls bra. Resultatet i sådana lägen brukar bli negativa. I de situationer som jag faktiskt bara följt med strömmen och låtit saker komma naturligt till mig så har resultatet blivit mycket bättre.

Det är lite saker som är på gång, bland annat så ska jag vara med som funktionär på Gothenburg Horse Show. Jag gillar hästar och ville göra något roligt som har anknytning till just hästar. Och vad är då bättre än att vara med och hjälpa till på en hästtävling. Att ta tillvara på varje chans som uppstår tycker jag är viktig, en ny erfarenhet som absolut är utanför min comfortzone. Men visst livet är till för att testa nya saker och ha roligt. Vem vet vad som kan tänkas hända under hästtävlingarna, kanske nya möjligheter uppstår? Att kunna våga och prova nya saker är viktigt, och inte vänta till sen, eller andra ursäkter som kan tänkas poppa upp.

På något sätt så får jag även en känsla av att det är förändringar på gång, och att förändringarna är inte inom min radar än, för att vissa andra saker behöver ske innan de stora förändringarna kan komma till stånd. Jag får helt enkelt återkomma när dessa förändringar har skett.

Önskar en riktigt härlig vecka. Ha det bra.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke