Tacksamhet och pengar

2

Kan man verkligen känna tacksamhet när det gäller pengar? Ja det anser jag. Det var under många år som jag hade ångest i samband med att räkningar kom och kände ett starkt obehag av att behöva öppna kuverten. Och jag hade många gånger jag klarade månaden precis rent ekonomiskt.

Efter att ha läst på om Attraktionslagen så kom jag över en mening “Tack för pengarna“. Kan denna mening vara något? Och på vilket sätt då? Jag brukar skriva just den meningen på de räkningar som jag får, för jag är tacksam över de pengar som strömmar in och möjliggör att jag faktiskt kan betala mina räkningar. Och i början så tog jag och hade med olika kristaller i ena byxfickan när jag betalade mina räkningar. Allt för att jag skulle känna mig lugn. Det tog ett bra tag men med tiden så började jag känna mig bekväm när det gäller ekonomi, och idag så kan jag faktiskt tycka att det är riktigt roligt att få betala räkningar.

Jag tycker att det är viktigt att man har förståelse för att man har ett eget ansvar när det gäller sin egen ekonomi och att man på egen hand kan göra stora förändringar som förbättrar sin ekonomi. Jag brukar alltid göra en budget och föra kassabok och på sätt så vet jag vad som går ut och vad som kommer in. Jag brukar också se över fasta utgifter och se vilka förändringar som kan förbättra min ekonomi.

Ha det gött.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  kassabok hm att tänka på pengar eller vad man nu vill vad skapar tanken för känsla i din kropp ?
  Skapar tanken inga positiva känslor så är tanke inte positiv att fokusera på sker olika saker betyder brist tänkande ju mer man fokusera på det ju mera brist på pengar får man exempel

  Man skall inte fundera på hur det kommer bara att det kommer och ha tillit till detta

  • spiritualawakening den

   Visst så skapar en negativ tanke en negativ reaktion och därmed även brist på pengar i detta fall. Att kunna vända något negativ till något positivt är viktigt, och istället för att uppleva att man lider brist på något så går man till att uppleva att man har överflöd istället. Och mår därmed bättre.

Lämna en tanke