Att guidad sig själv

1

Ibland så händer det att man befinner sig en situation där man känner att man behöver få klarhet i. Jag brukar använda mig av tarotkort när jag har vissa frågor som jag vill ha svar på. Oftast så är det inga större frågor men ändå, jag känner att jag börjar få kläm på tarotkorten och kan tolka vad korten har att säga. Det är också fascinerade att vissa kort kan återkomma, vid olika tillfällen. Och det känns som att det är positiva saker som är på gång, men att det finns saker som jag bör vara uppmärksam på.

Jag brukar också försöka tolka mina drömmar, det kan vara svårt i bland att försöka få rätsida på det man har drömt. Mina dömande brukar gå i vågor, eller ja, jag kanske inte alltid håg mina drömmar. Jag brukar oftast uppleva mina drömmar verklig starkt och att jag upplever mina drömmar som verkliga. Inte för att jag tycker att det är obehaglig på något sätt, utan ser det mer som att jag är mer öppen för de budskap som andevärlden kommer med.

Jag har också en pendel, men den var det ett tag sedan jag använde. Det känns som om jag försöker kontrollera pendeln ibland för att få de svar som jag vill ha. Men det kanske kommer och jag kanske börjar använda pendeln mer i framtiden.

Ha det gott.

/Lena

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thomas den

    Japp samma här jag har drömmar med varje natt och precis som du skriver så minns man inte alla men man be att få minnas sina drömmar genom att medvetet lägga fokus på detta

    Jag önskar er en härlig kväll
    och en redigt fin vecka

Lämna en tanke