Tidigare Liv

0

Jag tror att man har levt i tidigare liv. Och att tidigare liv kan påverka vårt nuvarande liv. Vissa saker som har fascinerat mig som skeppet Titanic, utan att jag har förstått varför. Det är inte enbart filmen med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet som har fångat mitt intresse, utan redan i unga år har jag varit intresserat av själva skeppet Titanic.

Första gången jag såg Titanic så fick jag panik, och klamrade mig fast vid stolen jag satt på, och var faktiskt på väg att gå ut från biosalongen för det kändes verkligen som om jag var med på fartyget. Jag kunde inte riktigt förklara vart den känslan kom ifrån. Det var inte förrän flera år senare jag frågade ett medium om den händelsen. Och då kom det fram att hade varit med på Titanic och hade inte klarat mig. Jag hade varit en liten pojke i fyra årsåldern. Jag fick även fram ett efter namn, och jag har lyckats få fram lite information om min dåvarande familj. Min familj hade ganska gott ställt här i Sverige så varför vi skulle åka över till USA vet jag inte riktigt. Min familj hade också lyckats komma upp till övre däck från tredje klass och det fanns livbåtar kvar. Jag har inte fått någon information om varför min familj valde att inte sätta sig i säkerhet. Jag är i vissa lägen idag osäker att gå i trappor nedförd, speciellt rulltrappor och det kopplar jag ihop med mitt tidigare liv på Titanic.

Sedan har jag även varit väldigt intresserat av Gustav III, så jag börjar undra om jag har befunnit mig i hans närhet. Men det får jag återkomma med.

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke