Gott nytt år

2

Oj det är inte många dagar kvar på 2019. Hoppas att ni också känner er förväntansfulla inför 2020. Det gör jag i alla fall. Det är många som ser nyårsafton som en bra tillfälle att göra förändringar. Jag tycker att förändringar kan man genomföra oavsett dag på året. Men ser nyårsafton som ett tillfälle att få bort det gamla och in med det nya. Jag måste erkänna att jag känner mig riktigt spänd på vad som skall komma under 2020.

Jag har haft några jobbiga år bakom mig, och det var inte förrän 2017 som saker och ting började vända för mig. Vändning kanske hade kommit tidigare vad vet jag, men som sagt 2017 var året då det blev märkbara förändringar i mitt liv. Sedan har det rullat på ganska bra med positiva förändringar i mitt liv de senaste två åren. För två år sedan så gick jag en utbildning som i sin tur lede fram till min nuvarande anställning. En stabil anställning som är tillsvidare, något som skiljer sig dramatiskt från mina tidigare tillfälliga anställningar. Nu har jag en stadig inkomst som ger mig ekonomiskt trygghet. I år så flyttade jag till en större och bättre lägenhet än vad jag hade tidigare. Så mina stora mål som jag har haft de senaste åren har gått i uppfyllelse, och nu vet jag inte riktigt vad som kan tänkas hända. Oavsett vad livet har att erbjuda så är det något bra. Jag hoppas också att ni känner samma sak.

En sak som jag vet att jag ska göra under 2020 är att vara med som funktionär på Gothenburg Horse Show. Det är något som jag har velat länge och nu uppstod chansen och då var det bara att ta den. Jag kommer också att utveckla min blogg, hur vet jag inte riktigt än, men det brukar ge sig med tiden.

Jag brukar lyssna på Hay House Radio, och en av mina favoriter som brukar vara med där och prata är Anita Moorjani. Ingenting händer av en slump och allt sker i perfekt tajming. Jag lånade faktiskt en av Anitas böcker, “Att leva i himlen här och nu. Så släpper du taget om dina begränsande övertygelser”. Boken har gett mig många aha upplevelser, speciellt om EGOT. Jag har själv varit inne på att egot inte behöver vara något dåligt, utan något bra. Men jag har aldrig kunna förklarat detta, förrän nu. Jag kommer att blogga om EGOT nästa år. Jag känner att jag måste få till ett bra inlägg. Jag kan verkligen rekommendera att läsa boken om man inte har gjort det.

Så, för att avrunda det hela, så vill jag önska er ett riktigt Gott nytt år. Så syns vi nästa år.

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. sandra den

    Ser fram emot nästa års blogg, önskar GottNytt år!

    • spiritualawakening den

      Gott nytt år.

Lämna en tanke