Point Zero

0

Hej och välkomna till mitt andra blogginlägg. Denna gång kommer det att handla om att vara på Point Zero. Ett uttryck och tillstånd som ligger mig varmt om hjärtat. Och något som jag håller på att lära mig mer om.

Vad innebär det att vara på Point Zero? Är det lätt att ta sig dit? Hur håller jag mig kvar på Point Zero?

Att vara på Point Zero

Det kan liknas vid att vara vid nollpunkten på en termometer. I det här läget så har du som enklast att känna in vad som är rätt för just dig i varje given situation. Och i det här läget är det också ett naturligt tillstånd att se varje situation på ett klart förhållningssätt. Framför allt så är man öppen för den direkta koppling som finns mellan dig och universum. Och du har betydligt enklare att känna in och kunna agera på ett sätt som gynnar dig på allra bästa sätt. Ifrån Point Zero så kommer varje  agerande få maximal effekt, som man inte får ut om du befinner dig högre upp eller ned på “termometern”. 

Att vara på Point Zero innebär inte att man kan önska sig saker och vilja att visa saker ska hända. Naturligtvis så ska du kunna önska dig precis vad du vill. Det är också viktigt att komma ihåg att du måste aktivt agera för att saker skall hända. Att sitta hemma i soffan och önska sig saker, och sedan förvänta sig att den aktuella önskningen skall ramla igenom taket helt utan vidare. Det fungerar inte så bra, det ända som kommer att ske är att du sitter kvar i soffan och undrar varför dina önskningar inte blir till verklighet. Ju mer du väljer att agera i den riktning som känns rätt för dig att nå ditt mål, desto tydligare kommer din framtida verklighet att bli. 

Är det lätt ta sig till Point Zero?

Här skulle jag svara både ja och nej. Visst hade varit bra om jag hade sagt att allt du behöver göra är att knäppa med fingrarna så hamnar du på Point Zero. Vi lagra energi dels inom oss men också runt omkring oss, energin reflektera allt som har hänt i ditt liv. Energin ger upphov till hur vi människor reagerar i givna situationer, men också i vilken sinnesstämning man (o)friviligt hamnar i vid olika givna situationer. Vi människor bär med oss blockeringar som inte alla gånger hjälper oss framåt utan stjälper våra ansatser till förändring. Ibland så har vi mycket att bearbeta för att börja komma i närheten av Point Zero. Det viktigaste är att du öppen för att bearbeta dina blockeringar och tillåter dig själv att lita på DIG SJÄLV. Det är som sagt inte omöjligt att komma till Point Zero, ibland tar det bara lite tid. När man väl är på Point Zero, så upplever man som regel ett inre lugn, allt yttre brus blir inte lika påtagligt. Och man kan även uppleva en form av stillhet i livet fri från allt jäkt och stress. 

Hur håller jag mig kvar på Point Zero?

Min rekommendation är du regelbundet gör någon form av meditation, yoga, mindfulness eller liknande. Prova dig gärna fram vilken avslappnings form som passar dig bäst. Det är enklare att komma till Point Zero när man är i en inre harmoni. Som vilken träning som helst så avslappning och uppkoppling mot universum en färskvara och något som borde vara en rutin i vardagen. 

Dela.

Om skribenten

Kontakt; spiritualawakeningflow@gmail.com

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke