Andevärlden på bild.

0

Ibland när man tar kort så kan man få med lite konstiga saker som inte riktigt tycks tillhöra denna värld. Och det förekommer många diskussioner om huruvida det är andevärlden som ger till känna eller om det är något fel med “kameran”.

Jag har ett flertalet gånger fångat saker när jag har fotat framför allt med min mobil som jag inte riktigt kan ge någon logisk förklaring på. Och om det är fel på kameran i mobilen så kan man tycka att samma fenomen borde dyka upp varje gång jag fotograferar, vilket det absolut inte gör.

Oftast så får jag med gröna prickar på kortet, jag har tyvärr inte ingen bra förklaring till varför grönt är en färg som andevärlden använder sig av. Men som sagt jag är helt övertygad om att andevärlden kan visa genom fotografier. Att andevärlden på något sätt faktiskt kan vibrera på en nivå som är förenligt med att framställa sig på kort.

Kortet jag har med här är taget på Liseberg för några veckor sedan. Jag såg ganska tydligt redan i kameraläget att andevärlden visade sig och att det nästa såg ut som regn, genom skärmen. Och nej det regnade inte alls den kvällen. Och när jag kom hem och kollade bättre på kortet så såg jag fem vita prickar i himlen. Och när jag zoomade in så tycker jag se åtminstone tre ansikten. Har inte riktig hunnit med att känna in kortet för att se om det finns något budskap.

Önskar er en riktigt härlig vecka.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke