LAGEN OM FREKVENS

0

Lagen om frekvens är väldigt nära förknippad med Lagen om Vibration som jag skrev om i mitt i förra inlägget. För att upprätthålla en hög frekvens och vibrationsnivå så behöver man vara lugna och centrerade. När vi väl har uppnått en hög grad av frekvens så kan vi lättare urskilja den energi som sänds tillbaka till oss. Och vi har också lättare att känna in vilka beslut som skall fattas och vilken väg vi skall ta här i livet.

Olika sinnesstämningar ger upphov till olika typer av frekvenser och vibrationer, när man är centrerad och lugn så ger det upphov till en högre frekvens och vibrations läge. Medans negativa tankar och om man är arg skapar en lägre frekvens och vibrations nivå.

Hur många gånger har man inte upplevt att man borde göra saker som att städa fastän det tar emot. Eller för den delen gå med på krav som känns svåra att uppfylla. Skyldighet och känslan av att man ”borde” göra något är en direkt tung energi och ger därmed en negativ energi och frekvens. Jag vet inte hur många gånger jag upplevde att jag blev ”tvingad” till att göra en massa saker som kändes som orimliga när jag var arbetssökande. Att kraven från samhället inte direkt individanpassade, utan att det var full fokus på att söka vilket arbete som helst, utan hänsyn till individen. Känner du igen dig? Eller har du några liknanden situation som har befunnit dig i? Det kan också vara att man befinner sig på ett arbete som man absolut inte tycker om, eller rent av vantrivs på.

Ju mer man är negativ inställd till en situation desto mer negativa händelser kommer att man dra sig till sig. Känns detta igen? Det är lätt att hamna i en ond spiral, att flera negativa händelser kan leda fram till att man faktiskt blir arg och frustrerad över de negativa händelser som sker, och som leder fram till ännu fler negativa händelser.

För att ändra på en negativ spiral, så behöver vi ändra våra attityder och fatta beslut som ligger i linje med det vill verkligen vill och känner glädje för så kommer våran vibrationsnivå att höjas och den frekvensen att ändras. Och det kommer att göra att vi hamnar i en mer positiv spiral.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke